Red Steel 2 voor de feestdagen uit

Ontwikkelaar en uitgever Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Red Steel 2 voor de Kerstdagen van dit jaar nog uitkomt. De game wordt op dit moment in Parijs ontwikkeld en zal gebruik gaan maken van de Wii MotionPlus. Met deze accessoire worden de bewegingen preciezer geregistreerd. Iets wat nog niet helemaal goed werkte in het eerste deel.

De plaats van gebeuren in Red Steel 2 zal zich afspelen in een futuristische stad in de woestijn. De stad zal de naam Caldera hebben. Voor de grafische stijl kiest Ubisoft voor de cell-shaded stijl. Binnenkort worden hopelijk dan ook de eerste screenshots vertoond.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?