Red Steel 2 ontwikkelaar bezig met nieuw project

De makers van Red Steel 2 zijn begonnen aan een nieuw project. Jason Vandenberghe, creative director Red Steel 2, liet dit weten via en berichtje op zijn Facebook pagina. Hij schreef namelijk het volgende:

What an incredibly overloaded couple of weeks. You know what happens when you finish a video game? You start working on another one, that's what!!

Om welke game het gaat is nog onbekend, maar er gingen al geruchten de ronde dat het ontwikkelteam van Red Steel 2 bezig was met een derde deel. Het zal dus maar zo kunnen dat we binnenkort een aankondiging krijgen van Red Steel 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?