Red Steel 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 25 maart 2010
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Red Steel 2 komt volgend jaar?

Red Steel was één van de eerste titels die voor de Nintendo Wii uitkwam. De game kreeg een lading kritiek over zich heen, aangezien de besturing van de Wii-mote niet goed functioneerde. Ondanks alle kritiek en ophef over deze game verkocht de game toch nog wel aardig.

Volgend jaar kunnen we deel twee verwachten van Red Steel, waarbij de Wii-motion plus uitkomst gaat bieden. Er is echter vrijwel niets bekend over dit tweede deel. Wel is bekend dat de game verplaatst is naar de ontwikkelstudio van Ubisoft in Montreal, waar het een meer realistische look zal gaan krijgen dan bij zijn voorganger, dat werd ontwikkeld bij Ubisoft in Parijs.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?