Red Faction: Guerrilla multiplayer demo

THQ is al sinds 2004 bezig met de game Red Faction: Guerrilla, een Third-Person Shooter die zowel op de PC als op de Xbox 360 en PlayStation 3 uit zal komen.

Eerder was er al een single-player demo te downloaden, maar nu staat ook de multi-player demo klaar om gespeeld te worden. De demo is zowel op de Xbox Live Marketplace als in de PlayStation Store beschikbaar. In de demo kun je met 9 andere gamers de multi-player mode testen door middel van een game-mode genaamd 'Damage Control'.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?