Red Faction: Guerrila laat van zich zien

Red Faction I en II kwamen allebei tegen de release van de originele PlayStation 2 aan. Er werd beloofd dat alles kapot zou kunnen, maar dit bleek niet waar te zijn. Volition is al sinds 2004 bezig met Red Faction: Guerrilla, waar wel alles kapot zal gaan.

De game draait om de strijd tegen de Earth Defence Force. Deze eenheid is corrupt is geworden en jij zal ervoor moeten zorgen dat de corruptie ophoudt. Dit doe je niet door een boze brief naar ze te schrijven, maar door alles kapot te maken wat zij bezitten. Red Faction: Guerrilla zal voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen. Check hieronder de nieuwste trailer van de game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?