Red Dead Redemption

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Red Dead Redemption vrijdag beschikbaar voor Xbox One

Microsoft werkt momenteel hard aan het omzetten van Xbox 360-games naar de Xbox One. Het is niet per se dat je game dan mooier wordt, maar wel is het mogelijk om al je 360-games opnieuw te spelen op je Xbox One. Dat noemen ze ook wel Backward Compatibility. Vrijdag kun je de zeer populaire Red Dead Redemption op de spelcomputer van de softwaregigant spelen.

Naast Red Dead Redemption is ook Undead Nightmare speelbaar. Heb je de game al in je bezit, dan kun je het gratis downloaden vanaf Xbox Live. Anders kost de game je nog geen 11 euro. Undead Nightmare ook 11 euro en de bundel samen iets minder dan 20 euro.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?