Red Dead Redemption

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Red Dead Redemption voor release op internet

Zoals dit bij Modern Warfare 2, GTA IV en bijna elke titel voor de Xbox 360 gebeurt, zo gebeurde dit ook voor Red Dead Redemption. Voortijdig is de game uitgelekt en staat deze te download op het internet.

Dit is jammer omdat piraterij de volledige gameindustrie verziekt. Daarbij zijn er natuurlijk ook een heleboel gamesites die hier misbruik van maken en vroegtijdig al filmpjes en reviews online zetten vol met spoilers die de gehele spelervaring zouden kunnen verzieken.

Wij hopen dat Rockstar Games en Microsoft snel maatregelen tegen deze lek zullen treffen.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?