Red Dead Redemption

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Red Dead Redemption volgende week naar PlayStation Now

Red Dead Redemption komt volgende week naar PlayStation Now. Rockstar liet in oktober al weten dat de westerngame naar de streaming-service van Sony zou komen, en heeft nu de officiële releasedatum onthuld.

Red Dead Redemption is vanaf 6 december speelbaar via PlayStation Now, samen met de Undead Nightmare-DLC. PlayStation Now is niet alleen beschikbaar voor de PlayStation 4, maar ook voor de pc. Hierdoor kunnen pc-bezitters voor het eerste aan de slag met Red Dead Redemption.

onbekend

Rockstar werkt op het moment aan Red Dead Redemption 2, die eind 2017 zal verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?