Red Dead Redemption

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Red Dead Redemption trailer

Rockstar Games, bekend van de GTA-reeks, is al een tijdje bezig met Red Dead Redemption. Red Dead Redemption is een spannende cowboy-game die zich afspeelt aan het begin van de 20e eeuw.

In Red Dead Redemption zie je het verhaal van de stoere cowboy John Marston. John Marston trekt rond door de woestijn waar hij verschillende revolverduels aan zal moeten gaan.

Vandaag heeft Rockstar de eerste trailer van Red Dead Redemption vrijgegeven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?