Red Dead Redemption

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Red Dead Redemption tikt de 14 miljoen aan

Red Dead Redemption, dat alweer vijf jaar geleden verscheen, verkoopt nog steeds goed. De game heeft al sinds zijn release in 2010 meer dan 14 miljoen stuks wereldwijd weten te verkopen. Dit heeft het moederbedrijf van uitgever Rockstar Games, Take Two Interactive, zojuist laten weten tijdens een aandeelhoudersvergadering.

De cijfers betreffen alleen Red Dead Redemption, niet de uibreiding Red Dead Redemption: Undead Nightmare, die ook enorm goed heeft verkocht. Strauss Zelnick, de grote baas bij Take Two Interactive, heeft eerder laten weten dat er sowieso een vervolg in de serie gaat komen, maar de vraag blijft nog wanneer.

Red Dead Redemption verscheen op 21 mei in 2010 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De uitbreiding kwam een half jaar later uit op dezelfde consoles.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?