Red Dead Redemption

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Red Dead Redemption releasedatum bekend

Red Dead Redemption is het lang verwachte vervolg op de Cowboy shooter Red Dead Revolver uit de koker van Rockstar. Je kruipt in de rol van Outlaw John Marston die zijn bad boy leven zat is en het rechte pad op wil. De game zal gebruik maken van de Rockstar Advanced Game Engine, die ook Grand Theft Auto 4 voorzag van grafische pracht.

Red Dead Redemption zal verschijnen op 24 april 2010 voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Overigens is het niet zeker of het hier om een wereldwijde simultane release gaat, het gerucht gaat dat de Europese release ook wel eens 2 dagen later kan plaats vinden, op 29 april dus. We zullen zien wanneer we deze game met een welgemikte lasso worp uit de winkel kunnen snaaien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?