Red Dead Redemption

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Red Dead Redemption krijgt volgende week update

Red Dead Redemption is een goede game. Dat maakte Yordi wel duidelijk in zijn review. Toch zaten er een paar bugs in die voor lachwekkende of vervelende situaties zorgen. Daarom brengt Rockstar volgende week een patch uit om deze problemen te verhelpen.

In deze patch zal de multiplayer verbeterd worden. Men blijkt nogal problemen te hebben met het vinden van games. Daarnaast zal ook de Mo van Barr bounty-bug verholpen worden.

Rockstar heeft er spijt van dat Red Dead Redemption zoveel bugs heeft. Als teken van hun waardering voor de mensen die gewacht hebben, krijgen we gratis DLC deze zomer.

In de zomer zal je Expert Hunter and Savvy Merchant outfits en de gerelateerde challenges gratis kunnen downloaden. Daarnaast komt aan het eind van de maand Outlaws to the End uit. Beide extra content zijn gratis.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?