Red Dead Redemption
  • ONTWIKKELAAR Rockstar San Diego
  • RELEASEDATUM 21 mei 2010
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Red Dead Redemption heeft nieuwe Battle Royale modus erbij

Red Dead Redemption is uitgebreid met een nieuwe Battle Royal modus, die nog groter is dan Make It Count. Een nieuwe update heeft het mogelijk gemaakt om vanaf vandaag deze nieuwe modus te spelen.

Gun Rush, zo heet de nieuwste gamemodus. Evenals Make It Count is het dus een Battle Royal concept, maar in dit geval kunnen er tot 32 spelers tegelijk aan de slag. Gun Rush kan zowel ieder voor zich, als in teamverband worden gespeeld. Daarbij moet je op zoek gaan naar wapens om je overlevingskansen te vergroten. Buiten dat Gun Rush dus ook meer spelers toelaat dan Make It Count, is de nieuwe spelmodus ook zo ingericht dat er meer actie ontstaat.

Red Dead Online3

Gun Rush is vanaf nu beschikbaar in Red Dead Online.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?