Red Dead Redemption 2

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Red Dead Redemption 2 onderweg naar Xbox Game Pass

Xbox Game Pass voor Xbox One krijgt weer een grote game van Rockstar. Red Dead Redemption 2 wordt binnenkort onderdeel van de abonnementsservice, zo heeft Microsoft aangekondigd.

Red Dead Redemption 2 is een voorloper van de veelgeprezen game Red Dead Redemption uit 2010 en laat de val van de Van der Linde-bende zien door de ogen van hoofdrolspeler Arthur Morgan. Terwijl de groep het hele land door achtervolgers en premiejagers wordt achtervolgd, stijgen de spanningen en ontstaan ​​er breuken in de hechte groep. De Game Pass-versie biedt ook volledige toegang tot de Red Dead Online multiplayer-modus. Je kunt het nu vooraf laden als je een Game Pass-abonnee bent.

Red Dead 21

Red Dead Redemption 2 lost een andere grote Rockstar-titel af, namelijk Grand Theft Auto 5, dat momenteel beschikbaar is op Game Pass voor Xbox One. Vanaf 7 mei verlaat Grand Theft Auto 5 de bibliotheek van de Game Pass, maar wordt Red Dead Redemption 2 'gratis' beschikbaar. Wat is jouw mening over deze wisseling van de wacht?

BRON Microsoft

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?