Red Dead Online krijgt nieuwe modus

Geplaatst: 13 maart 2019 20:20
Aangepast: 13 maart 2019 20:33

Rockstar heeft een nieuwe modus aan Red Dead Online toegevoegd. Het online component van de bekende open wereld game Red Dead Redemption 2 heeft dankzij een patch nu ook een showdown modus: The Spoils of War. In deze nieuwe modus kunnen twee tot zestien spelers met elkaar spelen.

Het is de bedoeling dat je in teamverband een basis met goederen verdedigt tegen aanvallen van de andere teams. Ook moet je de goederen van de andere teams zien te stelen en veilig terugbrengen naar je eigen basis. Deze nieuwe modus is te vinden door 'Featured Series' op het beginscherm te selecteren en dan de 'Quick Join' optie te kiezen op het spelersmenu of door een 'Featured Series' signpost te bezoeken op de kaart.

Red Dead Online is beschikbaar op de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Game Rant

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord