Check hier alle e3 2019-content
Red Dead Redemption 2
  • ONTWIKKELAAR Rockstar Studios
  • RELEASEDATUM 26 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Red Dead Online krijgt nieuwe modus

Rockstar heeft een nieuwe modus aan Red Dead Online toegevoegd. Het online component van de bekende open wereld game Red Dead Redemption 2 heeft dankzij een patch nu ook een showdown modus: The Spoils of War. In deze nieuwe modus kunnen twee tot zestien spelers met elkaar spelen.

Het is de bedoeling dat je in teamverband een basis met goederen verdedigt tegen aanvallen van de andere teams. Ook moet je de goederen van de andere teams zien te stelen en veilig terugbrengen naar je eigen basis. Deze nieuwe modus is te vinden door 'Featured Series' op het beginscherm te selecteren en dan de 'Quick Join' optie te kiezen op het spelersmenu of door een 'Featured Series' signpost te bezoeken op de kaart.

Red Dead Online3

Red Dead Online is beschikbaar op de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Game Rant

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?