Red Dead Redemption 2

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Red Dead Online in december los verkrijgbaar voor 5 dollar

Red Dead Online verschijnt volgende maand als standalone game. De game is dan tijdelijk los verkrijgbaar voor maar 5 euro.

Het is inmiddels al weer twee jaar geleden dat Rockstar Red Dead Online aankondigde. Voor deze online variant van Red Dead Redemption 2 heb je de basisgame straks niet eens nodig. Red Dead Online verschijnt straks namelijk ook als standalone game. De game is straks los te vinden in de Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store, Steam en de PlayStation Store. De Online versie van Red Dead Redemption 2 gaat los zo'n 20 dollar kosten, maar de eerste twee maanden is de game beschikbaar voor een introductieprijs van 5 dollar.

Red Dead Online4

Red Dead Online verschijnt 1 december voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game is dan tot 15 februari 2021 voor 5 dollar te verkrijgen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?