Check al onze gamescom content hier!
Red Dead Redemption 2
  • ONTWIKKELAAR Rockstar Studios
  • RELEASEDATUM 26 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Red Dead Online bevat een battle royale-modus

Vanaf vandaag konden bezitters van de Read Dead Redemption 2: Ultimate edition met de bèta van Red Dead Online aan de slag. De online multiplayermodus van de bekende western bevat verschillende spelmodi, waaronder een battle royale-modus.

Nog voordat de bèta vanmiddag live ging, had Twitteraar illogical Mods de game patch ge-datamined. In deze bestanden had hij een aantal nieuwe spelmodi ontdekt, waaronder een battle royale-modus. Nu de bèta voor een aantal mensen al speelbaar is, is dit ook bevestigd. De battle royale-modus heet Make It Count. In deze modus speel je een battle royale met maximaal 32 spelers. Je hebt in deze modus echter enkel de keuze tussen een pijl en boog of werpmessen. Naast Make It Count bevat de game nog een aantal andere competitieve spelmodi, namelijk Most Wanted, Hostile Territory, Name Your Weapon, Shootout en Team Shootout.

Red Dead 2

De bèta van Red Dead Online is vanaf vandaag beschikbaar voor spelers die de Ultimate Edition van Red Dead Redemption 2 bezitten. In de loop van deze week krijgen meer spelers toegang tot de bèta, waarbij vrijdag iedereen ermee aan de slag kan.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?