Red Alert 3 voor de PlayStation 3 geannuleerd

Geplaatst:
Aangepast: 2 juni 2018 13:05

Zojuist heeft uitgever Electronic Arts bekendgemaakt dat Command & Conquer: Red Alert 3 naast de Xbox 360 en de pc niet gaat verschijnen op de PlayStation 3. Dit omdat het ontwikkelteam er niet in is geslaagd om deze versie draaiend te krijgen op de PlayStation 3.

We actually announced a PS3 version early on but that was when we were still doing a lot of technical exploration of the architecture.

PS3 is a very powerful system but as you guys know it's very exotic and tough to develop for and our engine really at the time wasn't designed for PS3.

Veel ontwikkelaars hebben al eens gediscussieerd over het ontwikkelen op de PlayStation 3 en dat het lastig is om er iets voor te programmeren, maar het heeft tot nu toe niet echt voor grote problemen gezorgd.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Command & Conquer: Red Alert 3

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

14 november 2008

Ontwikkelaar

EA LA

Gameliner Awards

-

Lees meer