Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Command & Conquer: Red Alert 3

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Red Alert 3 voor de PlayStation 3 geannuleerd

Zojuist heeft uitgever Electronic Arts bekendgemaakt dat Command & Conquer: Red Alert 3 naast de Xbox 360 en de pc niet gaat verschijnen op de PlayStation 3. Dit omdat het ontwikkelteam er niet in is geslaagd om deze versie draaiend te krijgen op de PlayStation 3.

We actually announced a PS3 version early on but that was when we were still doing a lot of technical exploration of the architecture.

PS3 is a very powerful system but as you guys know it's very exotic and tough to develop for and our engine really at the time wasn't designed for PS3.

Veel ontwikkelaars hebben al eens gediscussieerd over het ontwikkelen op de PlayStation 3 en dat het lastig is om er iets voor te programmeren, maar het heeft tot nu toe niet echt voor grote problemen gezorgd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?