Reclamespot Advent Children Complete

Final Fantasy 7: Advent Children gaat verder waar de originele PlayStation-klassieker stopte. De film gaat over de strijd van Cloud tegen Kadaj en zijn vrienden. Zij willen Sephiroth laten herleven.

Binnenkort komt Square Enix met een remake van deze film op Blu-Ray. Hierbij zijn extra scènes inbegrepen en voor Japanners zal er een demo van Final Fantasy XIII inzitten. Het is nog niet bekend of Europeanen dat ook krijgen. Kijk hieronder de reclamespot van deze film.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?