Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Rechter vindt Modern Warfare 2 ziekelijk goed

Opmerkelijk nieuws uit het land der videogames, in de Times stond het bericht dat een 48 jarige rechter uit Engeland doodleuk zich ziek meldde op de dag van een proces. De rechter had namelijk in de rij gestaan voor Call of Duty; Modern Warfare 2 en was daarna zo enthousiast dat hij de game tot diep in de nacht doorspeelde.

Hij vond blijkbaar dat hij zelf als rechter het recht had om zich dan maar ziek te melden voor zijn werk de volgende dag. Hij was zo moe dat hij niet meer in staat was om te functioneren. Zo zie je maar weer, Call of Duty: Modern Warfare 2 is gewoon ziekelijk goed. En wie weet kan diegene die voor hem moet verschijnen in de rechtbank wel strafvermindering krijgen, in ruil voor wat potjes knallen online..

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?