Shellshock 2: Blood Trails

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Rebellion werkt aan Shellshock 2

Rebellion is een ontwikkelaar die bekend staat om zijn PSP games. Denk aan Star Wars Battlefront en Alien Vs. Predator. Zij hebben vandaag bekendgemaakt dat ze bezig zijn met Shellshock 2. Deze game zal voor de Next-Gens komen. De eerste Shell Shock, Shell Shock Nam '67 verscheen in 2004 voor PlayStation 2 en Xbox en werd ontwikkeld door Guerilla. Zij zijn ook de ontwikkelaars van Killzone.

It's very much a mature product, it's a bit like Jacob's Ladder or Apocalypse Now in movie terms. It's troubling - deliberately so - it's meant to be challenging the nature of war, the horror and why people do these horrific things to each other.
"It'll be our first next-gen title, which is slightly nervewracking, but it's looking absolutely lovely

De sequel zal verschijnen op Xbox 360 en PlayStation 3. Hij wordt uitgegeven door Eidos. De game zal al de gruwelijkheden uit oorlog op een filmische manier tonen. Denk aan films als Jacob's Ladder en Apocalypse Now.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?