Check hier alle PlayStation State of Play content

Rebellion geeft Australië het nakijken

Dat Australië af en toe games niet toelaat omdat ze te gewelddadig zouden zijn voor de inwoners van het land, dat weten we zo langzamerhand wel. We weten ook dat ontwikkelaars hun games toch graag uit willen brengen in die regio en daarom vaak aanpassingen maken om toch nog aan de strenge eisen te voldoen. Het is dan ook opzienbarend dat ontwikkelaar Rebellion met hun game Alien vs. Predator totaal een andere richting inslaat.

De game is namelijk verboden door de Australische regering, maar Rebellion heeft aangegeven dat ze niets gaan doen om hun spel er alsnog door te krijgen. Ze vinden dat volwassen mensen zelf moeten kunnen kiezen of ze een (gewelddadige) game wel of niet kopen en dat ze geen moeite gaan doen om een regering die dit tegenhoudt alsnog over te halen de game toch uit te brengen.

The content of AVP is based on some of the most innovative and iconic horror movies, and as such we wanted to create a title that was true to the source material. It is for adults, and it is bloody and frightening, that was our intent. We will not be releasing a sanitised or cut down version for territories where adults are not considered by their governments to be able to make their own entertainment choices.

Vooralsnog komt de game wel gewoon in Nederland uit. en zullen we er vanaf februari mee aan de slag kunnen. Hopelijk toch...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?