Rebel Clash breidt Pokémon Trading Card Game uit

De Pokémon Trading Card Game wordt binnenkort uitgebreid met veel nieuwe kaarten van Pokémon uit de Galar-regio, dit heeft The Pokémon Company International aangekondigd.

Recent werden de eerste Pokémon uit de regio Galar al geïntroduceerd in de Pokémon Trading Card Game, maar binnenkort komen daar weer veel nieuwe kaarten bij. De Rebel Clash-uitbreiding brengt zestien nieuwe Pokémon V, veertien full art Pokémon V, zeven Pokémon VMAX, meer dan vijftien Trainer-kaarten en vier nieuwe Special Engergy-kaarten naar het kaartspel. Als de nieuwe uitbreiding uit is, is deze ook direct beschikbaar in de Pokémon TCG Card Dex-app.

Pokmon Trading Card Game Rebel Clash1

De Rebel Clash-uitbreiding komt uit op 1 mei. Mocht je niet zo lang kunnen wachten, dan kun je voor de lancering al mee doen aan één van de vele try-outtoernooien die eind april worden gehouden bij deelnemende winkels.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?