Realtime Worlds zet Project: MyWorld in de etalage

De laatste tijd dwalen er veel berichten over ontwikkelaar Realtimes World rond. Realtimes Worlds zou de handdoek in de ring hebben gegooid en Project: MyWorld hebben verkocht aan een nog onbekend Amerikaans bedrijf.

Of de 23 mensen die aan de game werken hun baan gaan verliezen of dat ze zullen doorwerken is niet bekend. De andere titel van Realtimes Worlds, APB is ook nog te koop voor 100 miljoen dollar. De game heeft meer dan 130.000 gebruikers welke $ 28 per maand besteden gemiddeld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?