Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Crackdown

  • Ontwikkelaar Real Time Worlds
  • Eerste releasedatum 23 februari 2007
  • Platformen Xbox 360, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World, Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Real Time Worlds maakt geen DLC meer voor Crackdown

Ontwikkelaar Real Time Worlds heeft besloten geen downloadbare content (DLC) meer voor Crackdown te maken. Dat betekent dat er geen nieuwe missies, aanvallen, wapens en voertuigen meer beschikbaar zijn.

Als reden heeft Real Time Worlds vermeld dat er geen tijd meer is om extra content te maken vanwege de nieuwe game All Point Bulletins (APB) en andere nog onbekende projecten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?