Ready at Dawn wil focussen op consoles

Ontwikkelaar Ready at Dawn leverde eerder al het sterke Daxter af voor de PSP en ook met God of War: Chains of Olympus lijken de mannen achter het bedrijf een sterke PSP-titel in handen te hebben.

Directeur Ru Weerasuriya wist echter te vertellen dat zijn team nu zo goed als alles uit de PSP heeft weten te halen, en dat het tijd is voor een nog grotere uitdaging. Ready at Dawn zal de PSP voorlopig laten voor wat het is en zal zich vervolgens gaan richten op de next-gen consoles.

Voor de Wii wordt momenteel al gewerkt aan een titel door het bedrijf, te weten Okami. Over andere consolegametitels is niet gesproken, maar uit eerdere berichten weten we dat de makers met een geheel eigen franchise willen komen. PSP-bezitters hoeven overigens nog niet in paniek te raken door dit besluit van Ready at Dawn, Weerasuriya wist te melden dat een toekomstige PSP-titel zeker niet uitgesloten hoeft te worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?