Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!

Ready at Dawn werkt aan nieuwe game

Ontwikkelaar Ready at Dawn is op dit moment bezig met het maken van een nieuwe game. De ontwikkelaar van onder meer The Order 1886 heeft dit bekendgemaakt in een interview.

The Order 1886 is het laatste grote wapenfeit van Ready at Dawn, maar viel destijds niet echt in de smaak bij veel mensen. De game kreeg veel kritiek te verduren omdat het je te veel bij de hand neemt en vol zit met quick time events. In het interview geeft creative director Ru Weerasuriya aan dat zij hebben geleerd van de fouten en zich er meer bewust van zijn dat gamers niet altijd spelen op de manier zoals zij van te voren hebben bedacht. Dit nemen ze ook mee in hun huidige project. Het project bevindt zich nu nog in een vroege fase.

The Order 1886 1

Om wat voor game het precies gaat heeft Weerasuriya nog niet prijsgegeven. Wel is zeker dat het nog lang duurt voordat de game op de markt komt en dat deze daardoor uitkomt voor de volgende generatie consoles.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?