Ready at Dawn hangt PSP aan de wilgen

De PlayStation Portable kent een aantal heel goede games. Een ontwikkelaar die daar een groot aanbod in heeft gehad is Ready at Dawn. De ontwikkelaar speelde het klaar twee van de beste games op de handheld te brengen, te weten Daxter en God of War: Chains of Olympus.

Helaas voor alle PSP-bezitters heeft Ready at Dawn bekendgemaakt definitief te stoppen met ontwikkelen voor de PSP. Het bedrijf denkt alles uit de PSP te hebben gehaald, en wil hetzelfde nu gaan bereiken op de consoles. Op 13 juni kunnen we daarvan al gaan proeven, dan komt namelijk Ready at Dawns eerste consolegame uit: Okami voor de WIi.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?