Read Dead Redemption krijgt verschillende moeilijkheidsgraden

Het lijkt erop dat Rockstar goed leert van zijn fouten, want toen Grand Theft Auto IV een paar jaar terug uitkwam was hij nog niet helemaal perfect. Zo waren de multiplayer servers soms om te huilen en was de singleplayer voor de één te makkelijk en voor de ander niet te doen.

Dus om het iedereen naar zijn zin te maken zal het mogelijk zijn om de game op: Casual, Normal of Expert in te stellen. Hoe makkelijker je hem instelt, hoe meer hulpmiddelen je zal krijgen. Bij casual wordt er bijvoorbeeld automatisch op vijanden gelockt en ben je sneller genezen tijdens het schuilen. Bij normal zal je veel zelf moeten richten met tussendoor soms wat hulp van het lock-on systeem en tot slot bij expert zal je elke vijand moeten uitschakelen door middel van free-aim.

Red Dead Redemption verschijnt 21 mei op de Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?