Razer introduceert nieuwe Razer Blade 15

Geplaatst:
Aangepast: 2 april 2020 10:43

Er is een nieuwe gamemachine op de markt, want Razer introduceert een gaming-laptop: de Razer Blade 15. Bijzonder aan de nieuwe laptop van het gamemerk zijn de bijzonder hoge specificaties, gericht op de intensieve gamer.

Razer, het merk dat pc-gamers kennen van de rgb-lampjes, brengt een nieuwe versie van de Razer Blade 15 gaming-laptop op de markt. Speciaal voor geïnteresseerden heeft Razer een gaming-laptop op de markt gebracht die beschikt over een 8-core tiende generatie Intel Core i7-processor, NVIDIA GeForce RTX SUPER GPU's en een 300Hz-scherm. Het is voor het eerst dat een Razer-laptop uitgerust is met een tiende generatie Intel Core i7-processor. Ook makers van content kunnen met de laptop uit de voeten. Het apparaat beschikt over een 4K OLED-display, die 100% van de DCI-P3-kleurruimte beslaat. De Razer Blade 15 is uiteraard weer helemaal verpakt in de kenmerkende zwarte aluminium behuizing. Razer heeft de Blade 15 een van een nieuwe toetsenbordindeling voorzien en voegt hier als klap op de vuurpijl een ruime SSD-opslag aan toe.

Aan de nieuwe gaming-laptop van Razer hangt wel een enorm prijskaartje. Je kunt de machine vanaf €1.799,99 op de kop tikken. Het apparaat verschijnt in mei eerst voor de Amerikaanse en Canadese markt, waarnaar het op termijn waarschijnlijk ook naar Nederland komt.

Bron: Razer

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord