Rayman Origins episodes komen met Kerst

Herinner je je nog de avonturen die je met de held Rayman in 2D hebt beleeft? Eind dit jaar kun je, als het aan Ubisoft ligt, opnieuw op avontuur met Rayman.

Deze kerst komt Ubi namelijk met de eerste episode van Rayman Origins. De episodes komen eerst uit voor de PS3 en Xbox 360. Later zou het kunnen dat de games ook nog op de 3DS en pc uit gaan komen, maar daar is nog niets concreets over bekend.

Rayman Origins wordt gemaakt met behulp van het framework UBIart, welke volgend jaar als open source pakket beschikbaar wordt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?