Rayman keert terug

Ja, je hoort het goed Rayman keert weer terug en dit keer zonder de Rabbids. Ubisoft kondigde namelijk tijdens hun persconferentie op de E3 aan dat we een nieuwe Rayman kunnen verwachten en dan wel in 2D, genaamd Rayman Origins.

Naast deze aankondiging onthulde Ubisoft gelijk al de eerste trailer van de game en zoals jullie in deze trailer kunnen zien is er geen Rabbid te bekennen. Rayman Origins zal overigens verschijnen op het PSN en de Xbox Live Arcade.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?