Rayman-bedenker stopt met het maken van games

Geplaatst: 18 september 2020 15:20
Aangepast: 18 september 2020 15:44

Michel Ancel, de bedenker van de Rayman-franchise, gaat stoppen met zijn werkzaamheden in de game-industrie. Dat maakte de game legende bekend op zijn Instragram-account.

Ancel was meer dan dertig jaar actief als game designer. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het bestaan van de populaire game-franchise Rayman en als de director van de game Beyond Good & Evil, maar nu heeft Ancel besloten dat het genoeg is geweest. Hij heeft vandaag aangekondigd dat hij met pensioen gaat. Via Instagram laat hij weten in die dertig jaar veel mooie dingen heeft meegemaakt, maar dat het tijd is om zich op zijn andere passie te focussen: Wilde dieren. In de post maakt Ancel bekend dat hij gaat werken bij een wilde dierenopvang. De volledige Instagram-post is hieronder te lezen.

Namens de redactie wil ik zeggen dat iedereen hier Michel Ancel wil bedanken voor al het werk dat hij heeft gedaan in de game-industrie in de afgelopen dertig jaar! Wat zijn pensionering voor effect kan hebben op de ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2 is nog niet bekend.

Bron: Instagram

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord