Rayman 2 komt naar de iPhone

Één van de meest bekende games van onze held Rayman is toch wel Rayman 2: The Great Escape. Deze game heeft zo'n beetje alle mogelijke ports gehad. Zo is hij verschenen voor de Nintendo 64, pc, Dreamcast, PlayStation 2 en de Nintendo DS. Maar nu komt er ook een iPhone versie die we aan dat rijtje mogen toevoegen.

Het origineel is ontwikkeld door Ubisoft en de port zal verzorgd worden door Gameloft, het dochterbedrijf van Ubisoft dat vele iPhone games op haar naam heeft staan. De game bevat alle 45 omgevingen van het origineel en kan gespeeld worden met een virtuele thumbstick en twee knoppen. Release staat gepland op 1 maart.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?