Raven Squad: Operation Hidden Dagger aangekondigd

Zojuist heeft uitgever SouthPeak Games de game Raven Squad: Operation Hidden Dagger aangekondigd voor de PC en Xbox 360. De game combineert twee genres, RTS en FPS. Je kunt elk moment in deze game switchen tussen de firstpersoncamera en een topdowncamera.

Je stort met twee groepen huurlingen neer op vijandelijk gebied te midden van de Amazone. Je zult in deze game tactisch moeten plannen en gebruik moeten maken van de brute kracht dat je bezit. Elke van de acht leden uit je groep beschikt namelijk over specifieke vaardigheden en wapens, waarvan je tactisch gebruik moet maken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?