Raven Squad gaat op jacht

Raven Squad: Operation Hidden Danger is een combinatie van een First Person Shooter en een strategische game in de trend van Commandos. Je staat in de schoenen van de leider van een groep huurlingen in het amazonegebied. Samen met je 8 huurlingen zul je verschillende missies moeten voltooien in de amazone.

Vandaag is er een gameplayvideo verschenen van deze game. Raven Squad: Operation Hidden Danger verschijnt eind dit jaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?