Ratchet & Clank: A Crack in Time

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 6 november 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Ratchet & Clank terug op de PlayStation 3

Sony heeft tijdens de Game Developers Conference aangekondigd dat er een nieuwe Ratchet & Clank voor de PlayStation 3 uitkomt. De game gaat 'A Crack in Time' heten en is het vervolg op de voorgaande delen: Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction en Ratchet & Clank: Quest for Booty.

In A Crack of Time komt Ratchet erachter dat de gemene Dr. Nefarious achter de verdwijning van Clank zit en hij gaat op zoek om hem te redden. Tijdens het spel ontdekken Ratchet en Clank de oorsprong van hun bestaan en komen ze achter hun ware bestemming.

A Crack of Time zal deze herfst in de winkels liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?