Ratchet & Clank: Size Matters

  • Eerste releasedatum 11 mei 2007
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation Portable
  • Gameliner score

Ratchet & Clank: Size Matters ook naar de PlayStation 2?

Ratchet & Clank: Size Matters zal begin volgend jaar worden geport naar de PlayStation 2. Net als Silent Hill: Origins, waarvan eerder deze week bekendgemaakt werd dat deze op de console verschijnt. Het porten van PSP-titels lijkt nu wel erg populair. Silent Hill Origins, de twee GTA games en nu Ratchet & Clank. Welke game wil jij naar de PlayStation 2 geport hebben?

Ratchet & Clank: Size Matters verschijnt in februari 2008 voor de PlayStation 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?