Ratchet & Clank: Rift Apart

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 11 juni 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Avonturen, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Ratchet & Clank: Rift Apart releasedatum onthuld

De releasedatum van Ratchet & Clank: Rift Apart is door Sony PlayStation onthuld. In de nieuwe mini-trailer is de game beschikbaar voor de pre-order.

De trailer toont niet zozeer nieuwe beelden, maar wel het belangrijke nieuws dat we in de laatste weken van de lente kunnen genieten van de PlayStation mascotte. Naast de normale editie komt er ook een Deluxe Edition uit. Deze geeft spelers vijf nieuwe armor-sets, een digitale soundtrack, een digitaal kunstboek en wat in-game currency voor het upgraden van je gear. De avonturengame wordt ontwikkeld door Insomniac Games en zij hadden bekendgemaakt dat Ratchet and Clank: Rift Apart alleen uitkomt op de PS5. Tijdens gamescom 2020 werd er een Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5 demo onthuld.

Ratchet & Clank: Rift Apart is beschikbaar vanaf 11 juni exclusief voor de PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?