Check al onze gamescom content hier!

Ratchet & Clank krijgen actie-figuren

Rond de kerst kunnen deRatchet & Clank fans beginnen met het verzamelen van actie-figuurtjes. Insomniac maakte via Twitter namelijk bekend dat de Ratchet & Clank-serie een aantal actie-figuren zal krijgen.

Zo verschijnen er verschillende soorten actie figuren van Ratchet, Clank en bijbehorende personages uit de game. Het is echter nog niet duidelijk of deze figuren ook in Nederland zullen uitkomen.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?