Ratchet & Clank gameplaybeelden én nieuws!

Allereerst een nieuwtje uit de Ratchet & Clank wereld. De game zal bij een resolutie van 720p blijven. 720p is het kleine broertje van 1080i (Full High Definition). Insomniac wil zo bewijzen dat games er ook fantastisch kunnen uitzien op een 'lagere' resolutie. Daarvoor maken ze gebruik van mooiere en scherpere kleuren in de nieuwe Ratchet & Clank. Het spel zal ook op een stabiele 60FPS moeten blijven.

Nog beter nieuws voor de mensen die het vorige deel iets te simpel vonden. De nieuwe Ratchet & Clank: A Crack in Time zal een stuk moeilijker zijn. Insomniac hoopt de Casual mode makkelijker te maken dan in Tools of Destruction (de voorganger van 'A Crack in Time'), de Normal mode zal moeilijker zijn en de Hard mode zal alleen voor echte fans weggelegd zijn.

Als je nu nog niet euforisch bent over de nieuwe Ratchet & Clank, hebben we nog een laatste 'piece de resistance' voor jullie. Een zeven (7!) minuten lang durend filmpje met gameplay. Sit back and relax

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?