Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Ratchet and Clank kostuums komen naar Fall Guys

Ratchet and Clank kostuums komen binnenkort naar Fall Guys in twee verschillende in-game Time Events die beiden slechts een week te spelen zijn.

Het eerste in-game event van Fall Guys draait helemaal om Ratchet en loopt van 26 juli tot en met 1 augustus. Het tweede evenement heeft een Clank-thema en loopt van 6 tot en met 15 augustus. Tijdens beide evenementen kun je outfits verdienen in Ratchet en Clank-thema als je ze helemaal afmaakt. Beide evenementen maken deel uit van Seizoen 5, dat deze week van start is gegaan. Het nieuwe seizoen heeft een jungle-thema en brengt weer een hoop leuke kostuums met zich mee om jouw tictacs mee aan te kleden.

Het Ratchet event in Fall Guys loopt van 26 juli tot en met 1 augustus en het Clank event van 6 tot en met 15 augustus.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?