Rare stelt karakters ter beschikking

Vorig jaar waren de twee helden van ontwikkelaar Rare, Banjo en Kazooie, al te bewonderen in de game All-Stars Racing van uitgever SEGA. Op die manier kon Rare hun eigen karakters in leven houden, zonder er zelf echt iets voor te doen. Sterker nog, door de overeenkomst met SEGA kwam er alleen maar meer geld in het laatje. Ook de baas van Rare, Mark Betteridge, ziet het op deze manier.

It makes sense to keep our characters in the public eye and in players' awareness, and this opportunity was one we couldn't pass up - not only did it allow Banjo and Kazooie to appear as they've most recently been seen in a Nuts & Bolts-style vehicle, but we'd be entrusting them to a well-known publisher with its own compatible stable of characters.

Leuk voor Rare, maar hier zal het waarschijnlijk niet bij blijven. Betteridge heeft namelijk ook verteld dat het niet uitgesloten dat dit soort 'leningen' in de toekomst vaker gaan gebeuren. Het linke hiervan is dat de karakters van Rare in een negatief daglicht worden gesteld als ze in een slechte game terechtkomen. Hopelijk weet Rare dus wie ze uitkiezen, en draait het niet uit op een grote teleurstelling in toekomstige games.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?