Rare: 'Remake van Perfect Dark op X10'

Perfect Dark ontwikkeld door Rare kwam jaren geleden uit op de Nintendo 64 en verscheen later onder de vlag van Microsoft, op de Xbox 360, genaamd Perfect Dark Zero. Nu heeft ontwikkelaar Rare middels een verzonden e-mail bevestigd dat de remake te zien zal zijn op de X10 aanstaande donderdag.

X10 is een event van Microsoft zelf en begind op donderdag 11 februari in San Fransico.

Iedereen kan op de X10 kennismaken met Joanna, inclusief haar verbeterde uiterlijk en haar supergladde 60 FPS frame-rate.

De game zal van top tot teen opgepoetst worden, en bevat bovendien een multiplayer modus. De game komt voor Xbox Live Arcade. Wanneer de game precies gaat verschijnen is nog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?