Rare: 'Perfect Dark XBLA is nog maar het begin'

Het is erg stil rondom uitgever Rare als het gaat om nieuwe titels, Rare was vroeger één van de toonaangevende ontwikkelaars van zijn tijd voor Nintendo. Rare was ondermeer verantwoordelijk voor het succes van Donkey Kong Country, GoldenEye en niet te vergeten de Killer Instinct-serie. De ontwikkelaar is overgenomen door softwaregigant Microsoft en ontwikkeld nu nog alleen games voor Microsoft's Xbox 360 en de pc.

Op dit moment werkt Rare aan de port van Perfect Dark voor Xbox Live Arcare. In een gesprek met website CVG heeft Mark Betteridge van Rare laten weten nog meer ports naar Xbox Live Arcade zullen gaan komen. Om welke games het gaat is nog niet bekend, maar Betteridge hint naar de game Batteloads.

We know there are a lot of people looking forward to that. There's nothing to announce yet after Perfect Dark, but we've got over 25 years of IP to dip into so there's no shortage of possibilities.

Welke games mag Rare van jou opnieuw uitgeven? Laat het ons weten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?