Rare: 'Lag in Kinect Sports opgelost'

De grote aankondiging van Microsoft op de E3 is min of meer de naam van Project Natal, welke nu door het leven gaat als Kinect.

Er was eerder een vertraging ontdekt van 150 ms in Kinect Sports. Kinect registreert je bewegingen welke dan direct vertaald moeten worden in de game. Wanneer het systeem niet nauwkeurig reageert dan kunnen missers je fataal worden door deze lag.

Lag is not an issue, as with any prototype stuff, of course it was in the past. That's to be expected.

Nick Burton, executive producer of technology and Communications bij Rare dat er geen 'lag' meer zit in Kinect. Alle problemen zijn verholpen.

Where we're at now, not at all. Yes, we've done a lot work to make sure it wasn't a problem, but when you've got something that's copying what you're doing you can't have a lot of lag.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?