Check hier alle PlayStation State of Play content

Rare krijgt metamorfose

Rare heeft jaren lang toptitels uitbracht voor Nintendo en werd later verkocht aan Microsoft. De ontwikkelaar was onder andere verantwoordelijk voor het succes van Donkey Kong Country, Killer Instinct, Banjo-Kazooie en niet te vergeten Viva Piniata.

Het bedrijf houdt zich achter de schermen voornamelijk bezig met het ontwikkelen van games voor Project Natal.

Aangezien Rare zijn 25 jarig-jubileum viert heeft de ontwikkelaar zich in een nieuw jasje gestoken. Welke games we binnenkort van Rare kunnen verwachten gaan we zeker tijdens de E3 in Los Angeles horen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?