Rapper Ice-T werkt mee aan Gears of War 3

Tijdens een live stream op Ustream heeft de rapper Ice-T de controle over zijn mond verloren. In de live video beelden verkondigde hij dat hij een rol zal gaan spelen in Gears of War 3. Wat deze rol precies inhoud is niet bekend, wel weten we dat het gaat om het inspreken van een bepaalde stem.

Meteen na zijn aankondiging dekte de rapper zich in met de woorden "I didn't just say that", maar het onheil is natuurlijk al geschied. Nu maar afwachten hoe groot zijn rol gaat zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?