Randy Pitchford reageert op uitlatingen stemacteur Claptrap

Geplaatst: 6 mei 2019 20:00
Aangepast: 6 mei 2019 20:00

Recent liet de originele stemacteur van Claptrap, David Edding, via Twitter weten niet mee te werken aan Borderlands 3, omdat Gearbox hem hiervoor niet zou willen betalen. Vandaag reageert CEO Randy Pitchford op deze uitlatingen.

De soapserie rondom Borderlands 3 lijkt voorlopig nog niet tot een einde te komen. Eerst was Troy Baker onaangenaam verrast dat hij geen rol speelde in de nieuwe game van Gearbox en daarna kwam David Edding met het nieuws dat ook hij geen onderdeel meer is van Borderlands 3. Nu heeft Randy Pitchford daarop gereageerd. Volgens de CEO van Gearbox bood Edding zichzelf destijds zelf aan om de rol van Claptrap invulling te geven en brengt hij nu dit nieuws naar buiten omdat hij verbolgen zou zijn over het feit dat hij bij Gearbox eruit moest.

De soap rondom de game is voorlopig dus nog niet ten einde. Borderlands 3 komt uit op 13 september voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord