Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 20 maart 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Rainbow Six zal naar een nieuw decor moeten zoeken

Zojuist heeft Philippe Therien, één van de makers van Rainbow Six-serie gezegd dat het verhaal in Vegas klaar is volgens hem. Ze hebben alles eruit gehaald wat ze eruit konden halen, en daarmee is het boek dicht.

Rainbow Six Vegas 2 zal op 20 maart verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Rainbow Six Vegas 2 is voorlopig de laatste uit de serie die aangekondigd is, maar er zullen nog wel meer delen volgen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?